aniversario Disfaro

Disfaro, el distribuïdor farmacèutic català, celebra el 30è aniversari renovant la seva imatge

Manel González: “La proximitat, l’experiència i l’eficiència és el que ens fa ser diferents a les grans cooperatives i multinacionals”

Dijous 25 de maig del 2017. L’empresa familiar fundada l’any 1987 dedicada a la distribució de medicaments, productes sanitaris, incontinència, ortopèdia i productes de parafarmàcia, Disfaro, celebra el 30è aniversari renovant la seva imatge. En motiu de l’efemèride el distribuïdor farmacèutic català ha estrenat un restyling de la imatge corporativa i properament presentarà nova pàgina web. A més, organitzarà diferents jornades, actes i formacions durant el 2017 a centres geriàtrics, hospitals i farmàcies.

Disfaro és l’únic majorista de productes farmacèutics que no és ni multinacional ni cooperativa que té dos centres de distribució a Catalunya; a Sabadell i a Vidreres. Manel González, administrador de Disfaro, assegura que “hem sobreviscut a la crisi i hem tingut ofertes de fusions i absorcions, però som una empresa familiar apassionada per la nostra feina i les noves generacions vénen amb molta il•lusió”.

 

 

Disfaro, el distribuïdor català i familiar, compta amb més de 2.500 clients a tota Catalunya, 45 treballadors qualificats, entre ells tres farmacèutiques a la Direccció Tècnica, i una flota de més de 25 vehicles propis. Per a Manel González els trets diferencials de l’empresa són “la proximitat, l’experiència i l’eficiència, que en definitiva és el que ens permet aportar més valor en contraposició a les grans cooperatives i multinacionals”. En aquest sentit, destaca l’oferta d’un servei d’assessorament personalitzat a tots els clients de l’empresa distribuïdora.

30 anys després de la seva fundació, Disfaro és el líder i referent català en la distribució de productes d’incontinència amb els que va iniciar la seva activitat. Al llarg dels anys ha anat incrementant referències fins a ser el distribuïdor d’àmplia gamma de medicaments i productes sanitaris que és avui. Disfaro compta amb vehicles de temperatura controlada i el Certificat de Bones Pràctiques de Distribució de medicaments emès per la Generalitat de Catalunya que li permet distribuir medicaments, una línia que està agafant cada vegada més protagonisme dins l’empresa. Per a González, un dels principals punts forts és que “donem la llibertat de no haver de fer una compra mínima i servim sense recàrrecs administratius ni logístics; i aquests detalls són els que generen confiança”.

Amb la celebració d’aquest trentè aniversari, Disfaro consolida la seva posició en el mercat català i continua treballant per oferir dia a dia un servei de proximitat i totalment personalitzat a tots els seus clients.

Posted in ACTUALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × five =