distribució de medicaments

Disfaro assisteix a la 4a edició dels Tallers de Bones pràctiques de distribució de medicaments

Dimarts 10 d’octubre del 2017. El 28 de setembre Disfaro va assistir a la primera sessió de la quarta edició dels Tallers de Bones pràctiques de distribució de medicaments (BPD), format per un total de sis sessions que s’impartiran de setembre de 2017 a gener de 2018, organitzat per l’Associació Espanyola de Farmacèutics de la Indústria (AEFI), el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Disfaro ja va formar part de la primera edició de BPD, però ara repeteix per poder incorporar totes les innovacions del sector en els seus serveis.

La direcció tècnica de Disfaro va estar en el primer taller de validació del transport capil·lar de medicaments, una sessió que tenia com a objectiu establir els requisits mínims per fer una validació del transport que identifiqui les rutes més crítiques i els equips de transport a qualificar a més d’aplicar aquests coneixements tant a la validació com a la revisió del transport.

 

 

Disfaro també assistirà al Taller 2 que s’impartirà el proper 19 d’octubre titulat “Autoinspeccions i Auditories” i té previst inscriure’s als següents on es tractaran temes com l’anàlisi de riscos, els indicadors de qualitat, la qualificació de les instal·lacions d’emmagatzematge i la validació de sistemes informatitzats, punts de gran interès inclosos dins les BPD.

Aquestes sessions de BPD combinen teoria i pràctica per tal de plasmar la realitat i el dia a dia de la distribució farmacèutica, i es fan exercicis en grup que permeten compartir experiències amb altres professionals del sector.

Disfaro, per tant, continua ampliant el seu coneixement en BPD per desenvolupar els sistemes de garantia de qualitat que han de seguir les empreses distribuïdores de medicaments.

Posted in ACTUALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 3 =