distribuïdor farmacèutic Catalunya

Disfaro celebra els 30 anys compartint una jornada festiva amb els seus treballadors

 

Dijous 2 de novembre de 2017. Disfaro, el distribuïdor farmacèutic de proximitat, ha celebrat el seu trentè aniversari amb una jornada festiva amb els treballadors de l’empresa. Una celebració que ha comptat amb l’actuació dels castellers de Sabadell, un esmorzar i la visita a  les intal·lacions de la seu ubicada a la capital del Vallès Occidental.

Seguidament els empleats del distribuïdor farmacèutic s’han desplaçat fins a Vidreres en autobús, on Disfaro hi té la planta amb la que suministra a les oficienes de farmàcia de la província de Girona, on els treballadors han gaudit de la sessió Ilusioning Experience a càrrec de la coach motivacional Sandra Camós.

 

 

Disfaro és un distribuïdor farmacèutic que tot i tenir 30 anys d’experiència i  donar servei a més de 2.500 farmàcies a tot Catalunya conserva l’esperit familiar i proper amb els seus clients.

La celebració va concloure amb un dinar i l’entrega d’obsequis als treballadors que porten més de 15 anys a Disfaro. A més, hi va haver un detall per part dels treballadors a gerència en senyal d’agraiment per la feina feta i en motiu del 30è aniversari. Una jornada molt emotiva amb la que Disfaro va reforçar el seu caràcter proper. Treballadors i gerència van intercanviar obsequis en senyal d’agraïment per la feina feta en una jornada molt emotiva.

Disfaro serveix més de 700 comandes diàries i es caracteritza per oferir un tracte proper amb els clients. Tot plegat és possible gràcies a l’equip de professionals que formen Disfaro, als quals en aquesta jornada l’empresa ha volgut agrair els èxits assolits en aquests 30 anys d’història compartint aquesta celebració.

 

Posted in ACTUALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eleven − 3 =