Disfaro organitza una formació per als seus clients en solucions de colostomia per al tractament de la incontinència urinària

El distribuïdor farmacèutic ha ofert una formació sobre els fonaments de la incontinència urinària en l’àmbit residencial a professionals de les Oficines de Farmàcia i centres assistencials.

17 de maig de 2019.- El distribuïdor farmacèutic Disfaro va oferir ahir una formació, celebrant una ponència sobre els fonaments de la incontinència urinària en l’àmbit residencial. Rafael Llamas, especialista en Continència de Hollister, fou l’encarregat d’explicar als assistents l’epidemiologia, l’anatomia i l’origen de la incontinència urinària i les solucions per a tractar-la.

La formació es va celebrar al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (Sabadell) i hi van assistir 25 professionals de diferents àmbits: farmacèutics, infermers, responsables higiènic-sanitaris i gerocultors. L’objectiu era formar-se per oferir una millor atenció en l’àmbit assistencial, tant des de les Oficines de Farmàcia com des de les residències.

La incontinència urinària és un problema que afecta 50 milions de persones arreu d’Europa i, actualment, existeixen diverses formes de tractar-la. Durant la formació s’explicaren tant les solucions sense retenció (absorbents, col·lectors i bosses d’orina), com els sistemes amb retenció (sondatge vesical intermitent o sondatge vesical permanent juntament amb les bosses d’orina).  També hi va haver una part pràctica en la que els assistents van poder veure i tocar els diferents productes utilitzats per al tractament de la incontinència com, per exemple, les sondes intermitents hidrofíliques, les bosses recol·lectores i els col·lectors masculins. A més, aprofitaren per a intercanviar coneixements i realitzar consultes.

La personalització del servei i el contacte directe amb els clients han caracteritzat Disfaro des dels seus inicis, l’any 1987. Amb aquestes formacions, el distribuïdor farmacèutic vol seguir recolzant les Oficines de Farmàcia per fer més fàcil el seu dia a dia, proporcionant-los recursos útils per a poder oferir una millor qualitat de vida als pacients. Per això, fa uns mesos va fer una enquesta als seus clients, amb l’objectiu de conèixer les seves preferències pel que fa a la disponibilitat i la temàtica de les sessions. La incontinència urinària fou un dels temes que més interès va despertar entre els enquestats, juntament amb procediments en cura de ferides i nutrició, que seran les següents jornades que es celebraran en les properes formacions programades.

Disfaro és líder i referent a Catalunya en la distribució de productes d’incontinència, amb els que va iniciar la seva activitat, tot i que des de fa anys ha esdevingut també majorista, amb una àmplia gamma de medicaments i productes de parafarmàcia.

Posted in ACTUALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × three =