web disfaro

Disfaro presenta una nova pàgina web més dinàmica i interactiva

Dimarts 29 d’agost del 2017. Disfaro, el distribuïdor farmacèutic que opera a Catalunya, estrena nova pàgina web coincidint amb la celebració del seu trentè aniversari. El nou portal s’ha creat pensant en els nous hàbits dels clients, amb una tendència a l’alça a realitzar operacions per internet i a través de diferents dispositius. Per tot l’esmentat, la nova pàgina té un disseny intuïtiu, responsive i actual. A més, pròximament oferirà la possibilitat de consultar factures i albarans i fer comandes online un cop registrats a la intranet.

Disfaro.com és una web amb la que el distribuïdor vol potenciar una de les seves característiques principals, la proximitat amb els seus més de 2.500 clients a tot Catalunya, entre els que es troben oficines de farmàcia, centres sanitaris, hospitals i geriàtrics. És per aquest motiu que s’oferiran noves funcionalitats per fer comandes i consultar les més de 3.000 referències que té Disfaro des de qualsevol lloc amb connexió a internet.

Una altra de les novetats de la web és la borsa de treball, un apartat dinàmic en el que es publiquen les ofertes laborals de l’empresa i en el que l’usuari pot pujar el seu CV mitjançant un formulari. Disfaro és un distribuïdor en creixement que actualment compta amb més de 45 treballadors qualificats.

En motiu de l’efemèride, Disfaro també ha estrenat un restyling de la seva imatge corporativa en la que destaca el degradat de verds, color representatiu de Disfaro, que dóna un aire fresc, dinàmic i modern a la marca.

Amb la celebració d’aquest trentè aniversari, Disfaro consolida una posició en el mercat català i continua treballant per oferir dia a dia un servei de proximitat i totalment personalitzat als seus clients.

 

Posted in ACTUALITAT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

eight + twelve =