[trx_sc_title title_style=”default” title_align=”default” title=”El teu distribuïdor farmacèutic de proximitat” subtitle=”DES DE 1987 AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS” description=”” id=”” class=”” css=””]
[trx_sc_title title_style=”default” title_align=”default” title=”El teu distribuïdor farmacèutic de proximitat” subtitle=”DES DE 1987 AL SERVEI DELS NOSTRES CLIENTS” description=”” id=”” class=”” css=””]

La nostra missió

La missió de Disfaro és oferir un servei eficient, proper i de qualitat en la distribució de medicaments a oficines de farmàcia i hospitals, i de productes sanitaris i d’incontinència a oficines de farmàcia i altres centres (geriàtrics i centres assistencials), contribuint així al sistema de salut català i a satisfer les necessitats dels pacients.

La nostra visió

Treballem per mantenir-nos com a líders especialistes en productes d’incontinència a Catalunya i continuar creixent en la distribució de referències de medicaments i productes sanitaris i de parafarmàcia, mantenint sempre l’eficiència en el servei que oferim als nostres clients.

Valors

Confiança: Treballem cercant de forma permanent la màxima confiança amb els nostres clients, establint una relació duradora i propera.

Servei: Oferir una atenció totalment personalitzada i satisfactòria a tots els nostres clients, facilitant el seu dia a dia, és una de les directrius de l’equip de Disfaro.

Compromís: La satisfacció de les necessitats dels pacients i la contribució al nostre sistema de salut és el motor de la nostra activitat.

Competitivitat: Treballem per oferir sempre les millors condicions als nostres clients en termes de qualitat, eficiència i costos.

Seguretat: Mantenim sempre la qualitat i seguretat en l’emmagatzematge i traçabilitat de tots els productes adquirits i subministrats.

La nostra història

Disfaro va néixer l’any 1987 sent una empresa familiar dedicada a la distribució de productes sanitaris i d’incontinència. El primer magatzem era un local ubicat en el barri de la Creu Alta de Sabadell. Poc després, gràcies a l’esforç, el treball i la confiança que ens van donar els primers clients, Disfaro va canviar la seu traslladant-se en el mateix carrer Ribot i Serra de Sabadell però en un local més gran.

L’any 1997 Disfaro continua incrementant els clients i el nombre de comandes diàries i adapta el magatzem per començar a distribuir medicaments i productes de parafarmàcia augmentat considerablement el nombre de referències.

A l’inici de la dècada dels 90, Disfaro es converteix en el referent català de la distribució de productes d’incontinència i en augmentar el nombre de clients i comandes trasllada la seva seu al Polígon de Can Roqueta de Sabadell.

L’any 2007 Disfaro obre una nova seu a Vidreres oferint més proximitat i més rutes diàries als clients.

Actualment Disfaro és l’únic majorista de productes farmacèutics que no és ni multinacional ni cooperativa que compta amb dos centres de distribució a Catalunya.

Amb 30 anys d’història Disfaro compta amb més de 2.500 clients a tota Catalunya, 45 treballadors qualificats, entre ells tres farmacèutiques a la Direcció Tècnica, i una flota de més de 25 vehicles propis.

Les nostres instal·lacions

4.500 M2 I MÉS DE 3.000 REFERÈNCIES

Disfaro compta amb dos centres de distribució, un a Sabadell (Barcelona) i un a Vidreres (Girona), permetent-nos abastir de forma eficient a clients a tot Catalunya.

Les nostres instal·lacions sumen 4.500m2 destinats a productes farmacèutics i sanitaris, i l’espai està distribuït en diferents zones adaptades en funció del producte emmagatzemat.

Disposem d’àrees de recepció, preparació i expedició de mercaderies, àrees habilitades per a la correcta conservació dels medicaments així com àrees de refrigeració per als medicaments termolàbils. A més, disposem de dues sales de reunions totalment equipades que posem a disposició dels nostres clients farmacèutics i laboratoris per a poder realitzar formacions als professionals sanitaris.

Treballa amb nosaltres

UNEIX-TE A L’EQUIP DE DISFARO